Bandić: Da se Josip Galić bavi nogometom, igrao bi u Barceloni!

911

Eto, nakon dugih najava i medijskih uvoda o svemirskom brodu koji se ukotvio u središtu Kutjeva, nova, supermoderna vinarija Josipa Galića, koju autorski potpisuje dvojac Tomislav Ćurković i Zoran Zidarić iz arhitektonskog studija Dva arhitekta, u petak je i službeno otvorena za javnost.
Bio je to spektakl, demonstracija moći, ali i vizije po kojoj Josipu Galiću ni svemir više nije granica. Uostalom, geslo cijelog programa kojem su nazočili brojni uzvanici iz svih sfera života bio je – UNLIMITED!
Milana Bandića, gradonačelnika Zagreba, misao o neograničenom impresionirala je do te mjere da je rekako kako bi Josip Galić, da se bavi nogometom, igrao u Barceloni”!
Atomic Dance Factory su izveli brutalno raskošan perfomance s laserima dočaravajući preseljenje Ratova zvijezda u središte Kutjeva.
Biskup Antun Škvorčević je u kontekst ideje o neograničenosti spomenuo Boga. Ali, tumačeći misao o neograničenosti, spomenuo je kako se u svim našim pothvatima, da bismo bili povezani s Bezgraničnim, treba ravnati prema ograničenosti, prema onom okviru u koji je Bog stavio sve stvoreno, te poštivati zakonitosti prirode kako je svojim djelovanjem i sebičnim profitom ne bi uništili, o čemu među ostalim svjedoči i toliko aktualno ekološko pitanje. Podsjetio je kako postoji savjest, moralna granica koju je Bog stavio u čovjeka te on ni u tom smislu nije „unlimited“.

 

VIŠE O JOSIPU GALIĆU I NJEGOVOM SVEMIRSKOM BRODU PROČITAJTE NA STRANICI:  https://www.vinskeprice.com/2018/10/josip-galic-neki-kazu-da-je-kod-mene-prisutna-fascinacija-brojem-devet-drugi-tvrde-da-imam-fetis-na-broj-devet-istina-devetke-u-mom-zivotu-mogu-se-susresti-na-svakom-koraku/